Bestelformulier

Hieronder vind je een overzicht van het aanbod van Start2Grow, afhankelijk of je particulier bent of ondernemer. Heb je het financieel moeilijk o.w.v. werkloosheid, ziekte of dat je alleenstaande bent, dan mag je dit laten weten. Wanneer je dit kunt aantonen, ontvang je een extra korting op de programma’s en coaching.

Ken je nog het gevoel van even wachten op je cadeautje, van spanning en opwinding? Ik waardeer dat gevoel altijd en ik hoop jij ook 😉 Bij invullen van het formulier ontvang je de inleiding van jouw programma (Of week 1 bij Transformeer je resultaten). Bij ontvangst van betaling krijg je jouw eerste werkboek en vanaf dan ontvang je automatisch wekelijks je volgende werkboek.

Vul je naam, e-mail en jouw keuze van programma onderaan in. Vermeld ook je BTW-nummer indien je een factuur wenst. Stort vervolgens het overeenkomstige bedrag op rekeningnummer BE21 0018 9584 5903, met mededeling van jouw naam en het programma dat je wenst. Voor de coaching gesprekken neem ik contact met je op.

Overzicht mogelijkheden:

Transformeer je resultaten in drie weken: € 47,-

De roadmap naar je nieuwe morgen:

Particulier:

Enkel werkboeken (drie maanden): € 247,-

Werkboeken en vier coaching gesprekken: € 387,- (korting van € 140,-)

Vier essentiële rollers: € 40,- (korting van 50% op de rollers)

Ondernemer:

Enkel werkboeken (drie maanden): € 297,-

Werkboeken en vier coaching gesprekken: € 437,- (korting van € 140,-)

Vier essentiële rollers: € 40,- (korting van 50% op de rollers)

Individuele coaching:

€ 70,-/sessie

Stuur ons een bericht

%d bloggers liken dit: