De roadmap naar je nieuwe morgen

Babs is een ambitieuze vrouw. Ze heeft haar gezin, werk, springt bij voor haar ouders, is een graag geziene vriendin voor velen, ze sport, heeft haar hobby’s en ze houdt haar huis op orde. Ze leert graag anderen kennen en het geeft haar energie om ideeën uit te wisselen.

Toch merkt ze dat ze tijd tekort heeft om alles gedaan te krijgen dat ze wilt en dat ze graag wat tijd zou vrijmaken om haar eigen ding te doen. Hoewel haar financiën geen grote sprongen toelaten, droomt ze er wel van meer mogelijkheden te hebben: meer reizen, meer genieten, groei in haar eigen zaak of bedrijf waar ze werkt, meer zichzelf tot uiting kunnen brengen, misschien net meer zichzelf durven laten zien.

Babs heeft het soms moeilijk: elke keer ze wil doorbreken naar haar dromen, lijkt het alsof ze wordt teruggetrokken door de omstandigheden: er gaat iets mis, ze krijgt ruzie met haar partner of kinderen, de auto gaat stuk, ze wordt zwaar verkouden, … Het is alsof een onzichtbare grens haar telkens tegenhoudt.

Babs volgt De roadmap naar je nieuwe morgen en past de oefeningen toe. Het is een hands-on landkaart die haar ook achterliggende info en theorieën aanreikt. Na twaalf weken heeft ze verschillende handvatten over hoe ze die onzichtbare grens kan doorbreken. Tools die ze opnieuw en opnieuw en opnieuw kan inzetten.
De onzichtbare grens is niet weg, de omstandigheden zijn niet veranderd, maar Babs wel. En dat verandert haar omstandigheden.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg
Albert Einstein

De roadmap naar je nieuwe morgen is jouw gids om andere en blijvende resultaten te behalen!

Wekelijks werkboek

Met het wekelijks werkboek ga jij concreet aan de slag om tot nieuwe resultaten te komen. De eerste drie weken zijn er om een hele stabiele basis uit te bouwen, noem het de eerste pijler van je brug: helderheid over wat je precies wilt op elk levensgebied en het gevoel ontwikkelen dat je dit waard bent. De volgende zes weken bouw je jouw brug naar de resultaten die jij wilt: je leert hoe je uit je comfortzone komt, wat angst is en hoe je hiermee kunt omgaan, je leert je minder schuldig te voelen tegenover anderen én jezelf, vanuit dankbaarheid ga je je steeds meer focussen op de overvloed die er is en je faalangst wordt aangepakt. Tijdens de laatste drie weken van je transformatieproces keer je meer en meer naar buiten en bouw je de laatste stevige pijler: je vindt steun bij gelijkgestemden, vertrouwt op je intuïtie en je kan je droom beginnen oogsten.

Ben je werkzoekende, in ziekte, alleenstaande of heb je het financieel moeilijk? Contacteer me dan privé om een extra korting te ontvangen op alle programma’s en coaching.

Vier sessies persoonlijke coaching

Uiteraard kan je jouw programma koppelen aan individuele coaching. En waarom zou je jezelf dit VIP-pakket eens niet gunnen? Tenslotte ben jij de belangrijkste persoon voor vele anderen en wat jij uitbouwt, geeft inspiratie en een voorbeeld aan hen.

Gun jezelf de maximale ondersteuning bij het behalen van jouw gewenste resultaten: het programma met alle updates en vier coachinggesprekken aan de frequentie die jij wilt.

Extra optie: essentiële rollers

Bij dit programma kan je vier essentiële rollers bijbestellen. Euh? Vier wat? Essentiële rollers zijn kleine glazen flesjes met een rol-kopje erop. Ik vul deze voor jou met vier blends van essentiële oliën. Essentiële oliën worden al eeuwenlang gebruikt: ze zijn een extractie van zuivere planten en kruiden en bevatten de kracht van de natuur. Ik gebruik oliën van Young Living© omdat ik bij hen de volgende blends terugvond:

  • Awaken™ is een inspirerende mengeling van oliën die innerlijk bewustzijn stimuleren. Zelfbegrip is de eerste stap in het maken van succesvolle veranderingen en zal je helpen je bewuster te zijn van je mogelijkheden.
  • Forgiveness™ helpt je om los te laten, anderen en jezelf te vergeven voor dingen die gebeurd zijn in het verleden, zodat jij er geen last meer van hebt. Dan komt er ruimte voor het nieuwe.
  • Gratitude™ verlicht stress en bevordert dankbaarheid. Dankbaarheid is de mindset die je openstelt voor al het goede, ook op de moeilijke momenten. Vanuit dankbaarheid voel je je gelukkiger.
  • The Gift heb ik gekozen omdat transformatie een geschenk is, het is een reis die telkens verder gaat en waarvoor dit programma gecreëerd is. Wil je nieuwe resultaten, dan ga je door een groeiproces. Jij bent een geschenk en je hebt een uniek geschenk te geven.

Elke roller kan je gebruiken doorheen je twaalf weken: je rolt even op je polsen, in de nek, op je slapen of op je voeten. Of waar jij voelt dat je deze wilt aanbrengen. Ik breng telkens wat aan op mijn hartchakra. Je mag ze combineren of apart gebruiken per week.

Je kan de rollers nu aankopen aan een korting van 50% – zijnde aan € 40 i.p.v. € 80

Let op: ben je momenteel zwanger of geef je borstvoeding – neem dan eerst contact op voordat je de rollers gebruikt!!


Als ik vast zit of ik begin te dubben over allerlei zaken, ken ik maar één adres, Hilde Vanwinckel. Niet alleen biedt zij een luisterend oor, ze heeft ook aandacht voor wie je werkelijk bent als totaalpakket, de ondernemer, de mama, de vrouw en vooral de individu. Ik hou van mijn job, alleen word ik soms wat verrast voor alle ballen die ik in de lucht moet houden, maar met soms 1 zinnetje, brengt Hilde weer klaarte in mijn chaos en kijk ik er weer naar uit om de volgende dag te grijpen. Dank je, Hilde, je bent de max !

Mandy Van Passel – Baby In Red – www.babyinred.be


%d bloggers liken dit: